Jeg, Eli Anne Rosvold Sundset, har nylig vært med i en konkurranse som er for unge kokker. Konkurransen er kalt Årets Unge Kokk. Denne konkurransen handler om å rekruttere unge kokker opp mot Årets Kokk og Bocuse d'Or løpet. Årets unge kokk norgesmesterskapet som er et videre uttak til Bocuse d'Or.
Bocuse d'Or er er verdenskonkurransen i kokkekunst. I anledning til min konkurranse til Årets Unge Kokk fikk jeg levert varer fra Midt-Norge Slakteri. Disse varen var ikke hvilke som helst kjøttstykker, men varene: hale, brissel og tunge fra kalv. Slaktene ble levert gjennom min families gård i Leksvik.
I et samarbeid mellom meg, Midt-Norge Slakteri og god hjelp fra de ansatte på Nortura Malvik, fikk vi brukt lokale råvarer der jeg hviste hvor dyrene kom fra, samt hele råvareforløpet. I den sammenheng lagde jeg en haleragu av halen og en terrin på tungen og brisselen. Det ble et spennende resultat som jeg ble utrolig stolt over, og som til slutt resulterte med gull.