Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor

Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor fram til og med VM i Trondheim i 2025. – Vi er stolte over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig.

Publisert av Erik Bentzen

emil-iversen-3

Det var på rulleskirennet Hommelvik Grand Prix i dag at verdensmester Emil Iversen kunngjorde at han velger Grilstad som sin private hovedsponsor. Avtalen innebærer at Iversen fra nå av og til og med VM i Trondheim i 2025 går med Grilstad-logoen på drakta.

– Emil er en folkelig person som matcher Grilstadkulturen og våre verdier: ærlig, stolt, innovativ og kjapp. Samarbeidet med verdensmesteren blir et positivt og samlende bidrag til organisasjonskultur og stolthet hos oss i Grilstad, sier Wiig. På vegne av sine 450 ansatte og seg selv er han stolt over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper.

Jeg er både stolt, takknemlig, ydmyk og veldig glad for å ha Grilstad med på laget sier Emil Iversen.

Utøverne på landslaget har anledning til å selge ett merke privat. De kan ha flere private sponsorer, men bare én av dem kan profileres med logo på utøverens bekledning. Fra nå av er det altså Grilstad-logoen som pryder Emil Iversens drakt.

logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt