Grilstad reduserer emballasjeplast

De mest solgte kjøttpåleggene fra Grilstad vil i løpet av mars bli levert til butikkene i en emballasje som består av minst 2/3 resirkulert plast. Dermed erstatter Grilstad 150 tonn ny plast med resirkulert. -Blant de store spekematleverandørene i Norge er vi nå ledende på bærekraftig emballasje.

Publisert av Erik Bentzen

jubelsalami
Vi vet at stadig flere forbrukere tar valg ut fra miljøhensyn. Mange vil gjerne velge den mest bærekraftige emballasjen. Derfor har vi preget "2/3 RESIRKULERT" i plasten på baksiden av pakningene med resirkulert plast når vi nå relanserer Grilstad-sortimentet med ny logo. Pakningene med resirkulert plast er også merket med et eget symbol: et grønt hjerte.

Grilstad har samarbeidet med den internasjonale embballasjeprodusenten Wipak om utvikling av den nye emballasjen, som både beskytter produktet, holder matsvinnet nede og gir minst mulig miljøavtrykk. Grilstad er først i Norge til å ta i bruk resirkulert plast fra Wipak, i første omgang i den flate emballasjen til de tre bestselgerne Jubelsalami, Gullsalami og Trønderfår.
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt