KLF representert i delegasjonen til landbruksministeren under Grüne Woche

Denne uka avholdes Grüne Woche i Berling, og KLF er representert i næringsdelegasjonen til Jon Georg Dale.

Publisert av Erik Bentzen

gronne_woche
Ståle Gausen (MNS/KLF), Anni Byskov (Annis Pølsemakeri) og landbruksminister Jon Georg Dale


Styreleder i Midt-Norge Slakteri AS og KLF, Ståle Gausen, er veldig fornøyd med at departementet har besluttet å ha med KLF og flere medlemsbedrifter i delegasjonen som reiser nedover. -Dette er en anerkjennelse for at vi er viktige aktører for å fremme norsk mat og matkultur, sier Ståle.

Til åpningen er flere aktører innenfor privat kjøttbransje invitert til et dialogseminar i regi av den norske standen, på verdens største mat- og jordbruksmesse. Det var i 2017 hele 400.000 personer og 5.000 journalister innom de 1.500 utstillerne på messa. Næringslivsdelegasjonen har fokus på næringsutvikling og verdiskaping i skjæringspunktet mellom mat, samferdsel og turisme. Det er statsråden leder delegasjonsmøtet og innleder om bygging av Matnasjonen Norge. -I fremtiden vil det bli stort fokus på trygg mat, helse og tillit til norsk matproduksjon. KLF og våre bedrifter skal være offensive bidragsytere rundt dette, samt i å delta i utvikling av gode, spennende og trygge varer, uttaler vår styreleder. -Disse områdene, opp mot en offensiv turistnæring, vil gi en spennende synergi for å utvikle nye satsinger og arbeidsplasser innen mat, drikke og turisme. Med KLF sine bedrifter over hele landet, er jeg sikker på at våre bedrifter vil være viktige brohoder i dette arbeidet, sier Ståle Gausen.

-Grüne Woche er et godt utstillingsvindu for en del bedrifter innenfor norsk landbruk og matbransje. Det er også en nyttig møteplass der en treffer folk fra egen sektor, men også kan knytte kontakter innenfor reiseliv og handel, ifølge Ståle.
 
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt