Midt-Norge Slakteri AS 25 år

I år er det 25 år siden aksjeselskapet Midt-Norge Slakteri AS ble etablert, etter sammenslutningen mellom Levanger Slakteri AS og Inderøy Slakteri AS. Mye har skjedd på veien siden den gang, men drifta er fremdeles stabil og god.

Publisert av Erik Bentzen

25-ar
Hovedformålet med etableringen var å sikre ett større og mer solid alternativ på privat side i Midt-Norge, noe vi føler at vi har lykkes godt med. Mer om utviklingen vår igjennom 25 år kan du lese mer om på tidslinja vår; https://norskslakt.no/historie.

Vi har økt slaktemengden fra 4.365 tonn til 8.292 tonn, samtidig som omsetningen har økt fra 157 til 430 millioner kroner. Ut første halvår i år har vi foreløpig en total økning på 363 tonn, eller 9,7 %, samtidig som lønnsomheten er stabil og god. Denne utviklinga har vi ikke klart uten hjelp fra våre gode leverandører, som er med på å sikre oss god tillit i markedet. Vi ønsker derfor å takke alle som har levert slakt til oss opp igjennom årene, og ser fram til nye 25 produktive år i samarbeid med dere.

Jeg vil også takke alle trofaste ansatte som hver dag gjør Midt-Norge Slakteri AS til en trygg og trivelig arbeidsplass. Den samme hilsningen går til våre eiere i Grilstad og Fatland, som hele tiden er våre fremste støttespillere.

Ønsker alle en fortsatt fin sommer.
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt