Ny forbedret slakteweb

Da er endelig den etterlengtede nye slaktewebløsningen vår satt i drift. Vi beklager at det har tatt mye lengre tid enn det vi hadde forhåpninger om, men håper at den nye løsningen skal bli ett godt bidrag til å forenkle hverdagen både til oss og dere.

Publisert av Increo

slakteweb-279x300

Innlogging
Dere finner linken til slakteweb lengst til høyre i hovedmenyen vår. Du blir da sendt til en side som ser ut som bildet. Alle må ved første pålogging be om å få sendt brukernavn og passord på e-post, og vi er avhengig av at du benytter den e-post adressa som vi har registrert på leverandørkontoen din. Hvis du er usikker på hvilken adresse du har registret hos oss, så ta kontakt. Vi kan selvfølgelig også opprette brukernavn og passord manuelt hvis du slår på tråden, og du kan når som helst endre passord selv. Enkelte har opplevd at de ikke får e-posten til-sendt, noe som skal skje få sekunder etter forespørselen. Det viser seg at noen e-postservere kan behandle dette som spam, og avvise meldinga. Ta kontakt dersom du ikke får e-posten som forventet.

Avregning på pdf
Den nye slaktewebløsningen vil blant annet inneholde alle avregninger i pdf-format, fra og med 1. januar 2017. Dette håper vi vil være ett godt bidrag, og du vil alltid ha mulighet til å finne igjen avregningene dine her. Vi jobber også med å teste ut en sms-varsling, som på sikt vil gi alle en sms så snart ny avregning er tilgjengelig.

Slaktedata
Ettersom vi på slakteriet nå også har gått over til ny versjon av slakteriprogrammet NaviMeat, vil det kun være slaktedata fra 1. januar 2017 som er tilgjengelig i ny slakteweb. Hvis du har behov for eldre data, så har vi en backup av gamle data tilgjengelig, men du må da kontakte oss direkte hvis du har behov for eldre data til-sendt.

Innmeldinger
Løsningen for å melde inn slakt er også på plass. Her er det en egen knapp som heter “+Legg til”, som man må trykke på når antall dyr og art er registrert. Dyrene skal da komme opp på høyre sida, og så er det bare å trykke på “Send til Midt-Norge Slakteri” til slutt. Du kan også be om å få kopi av innmeldinga sendt til egen e-postadresse.

Vi håper alle blir fornøyd med løsningen, og vi tar gjerne imot kommentarer på hva dere er fornøyde eller misfornøyde med.

logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt