Ny slakteweb er lansert

I forbindelse med de omfattende data-angrepene som rammet Nortura i jula 2021, valgte vi å stenge egen slakteweb med fokus på å forbedre sikkerheten. Samtidig var vi godt i gang med å modernisere hele løsningen, og vi er glade for at vi nå kan lansere den nye versjonen.

Publisert av Erik Bentzen

slakteweb1-6
På den nye slaktewebben blir det mulig å melde inn både slakt og livdyr. Du får også en god oversikt over egne leveranser, samt statistikk over det du har levert. Vi vil også legge ut pdf dokumenter av avregninger, faktura, kontoutdrag og oversikt over åpne poster.

Det er også en funksjon hvor du kan få opp bilder av storfeslakt med og uten hud. Denne løsningen fungerer for dyr slaktet før data-angrepet på Nortura, og vil også fungere så snart Nortura finner løsninger for å levere slaktebildene til oss på en trygg måte. Dyr slaktet før nyttår kan du derfor finne bilder av, men vi må vente til det fungerer for det vi har slaktet så langt i år.

Vi har også jobbet med å få på plass god informasjon om sykdomsregistreringer, hvor du blant annet kan sammenligne egne resultater mot snittet for slakteriet. Her kan du også se litt på utviklingen i egen besetning over tid.
For storfe har vi blant annet kobling mot husdyrregisteret, noe vi håper også gjør det enklere når det skal meldes på slakt eller livdyr.

Løsningen er tilpasset mobil, nettbrett og pc, men fungerer ikke like bra på utdaterte versjoner av internet explorer. Google chrome eller safari, er eksempler på støttede nettlesere hvor vi vet at alt fungerer som det skal.

Alle brukere må angi nytt passord for å få tilgang til løsningen ved første pålogging. Hvis du prøver å logge inn med leverandørnummer (eks 008022), skal du få tilsendt en lenke med passord. Brukernavn vil fremdeles være leverandørnummeret ditt.

Har du behov for hjelp - eller har spørsmål eller forslag til forbedring er det fint om du sender dette til postmottak@norsk-slakt.no eller tar kontakt med oss på 74 08 37 00.

Trykk her for å komme inn på den nye slaktewebben.
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt