Agrisjå 2017

Årets messe var flyttet ut av Stjørdal sentrum til Frigården noen km sør for Stjørdal sentrum. Messearealet har økt betydelig i år i forhold til 2014, og målet på over 30.000 besøkende ble nådd. Vi konkluderer med at arrangementet i år også var en suksess for både besøkende og arrangører.

Publisert av Erik Bentzen

logo-agrisja

Burger fra Grilstad Åsen

Ariel Strømmen fra Grilstad Åsen, grillet og serverte hamburgere sammen med oss, noe som så ut til å falle i særdeles god smak. Samarbeidet mellom MNS og Grilstad Åsen falt naturlig, ettersom alt storfeslakt fra våre produsenter går til denne produksjonen på Åsen.

Grilstad  produserer ett bredt spekter av hamburgere, som i tillegg til mange restauranter er å finne i mange dagligvarebutikker. Ta gjerne kontakt dersom du fikk smake en variant som du lurer på hvor du kan få tak i.


MNS på facebook

I år valgte vi å benytte våre facebooksider mer aktivt også til å markedsføre arrangementet. Vi livestreamet blantBurger annet livdyr-auksjonen, noe som har fått veldig mange treff både under og i etterkant av arrangementet. Se mer på https://www.facebook.com/MidtNorgeSlakteri/ dersom du ønsker å se nærmere på det vi la ut.

Takk for besøket

Vi i MNS retter en stor takk til alle som deltok på messa, og var innom vår stand. En stor takk til Ariel Strømmen som bidro sterkt til mye besøk på vår stand, med veldig profesjonell servering.

Her er en link til Agrisjå sine egne hjemmesider, og agrisjå sin facebookprofil.

logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt