Midt-Norge Slakteri AS

Midt-Norge Slakteri AS ble stiftet i 1994 av slakteriselskapene Inderøy Slakteri AS (etablert i 1938) og Levanger Slakteri AS (etablert i 1932).
Bakgrunnen for etableringen var å skape et større slakterialternativ på privat side i Trøndelag. Med etableringen har Midt-Norge Slakteri AS spesialisert sine anlegg og etablert en kostnadseffektiv organisasjon til fordel for bedriftene, ansatte og bonden.1.500 aktive leverandører leverer slakt til Midt-Norge Slakteri AS i dag. Dette er bønder fra fylkene Nordland, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Hedmark, Oppland, Møre og Romsdal. Det største volumet kommer fra trøndelagsfylkene.

Selskapet ble i 2010 kjøpt opp av Grilstad AS, som ble 100 % eier. I 2012 gikk Fatland inn som deleier i Midt-Norge Slakteri AS med en andel på 9 %.

I dag er vi i Midt-Norge Slakteri AS 18 ansatte og omsetter for 613 millioner kroner i året. Vi har 7 biler til dyretransport, i tillegg har vi nødslaktvakt hele døgnet – hele året. Midt-Norge Slakteri AS omsetter ca 10.000 tonn slakt per år.

Vi slakter storfe, gris, sau og lam – til svært konkurransedyktige priser. Vårt hovedkontor er i Kirkegata 70 på Levanger.

Her finner du mer informasjon om hvordan vi sammen med Grilstad jobber aktivt med å sikre god dyrevelferd
Om eierne

grilstadlogo Grilstad AS er en av Norges største private produsenter av kjøttprodukter, og er gjennom merkevarene Grilstad og Stranda den klare markedsleder på spekevarer i Norge. Vi er også suveren markedsleder innen frosne hamburgere, og aktør innen ferskt kjøttpålegg og andre kjøttvarer. Grilstad har i tillegg en betydelig markedsandel i storkjøkkenmarkedet. Konsernet har aktivitet i hele verdikjeden med slakting, nedskjering og foredling av kjøtt. Det er ca. 450 ansatte i konsernet. Fabrikkene ligger i Trondheim, på Stranda og i Brumunddal. Grilstad har også en fabrikk i Østersund i Sverige. Her produseres spekevarer som distribueres gjennom de fleste dagligvarebutikkene i Sverige.

 

Fatland Afatland-logo-original-staende-cmykS har 3 slakterier (Oslo, Ølen og Sandnes) som slakter 40.500 tonn, samt foredlingsfabrikk i Sandefjord. De har også selskaper som driver eksport av ull, huder/skinn og andre biprodukter. Sammen med Midt-Norge Slakteri AS sine 10.000 tonn slakt, vil partene ha en markedsandel på 20% på slakt i Norge. Fatland har en omsetning på ca 6,0 milliarder kroner. Totalt har Fatland og Grilstad en omsetning på cirka 8,5 milliarder kroner, og er de største konsernene innenfor kjøtt på privat side i Norge.

 

logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt