Prisløype storfe/småfe 2. halvår 2024 Publisert 10.06.2024 Prisløype storfe: Mandag 1. Juli (uke 27): Engrospris ned 0,20 kr/kg Mandag 9. September (uke 37) : Engrospris ned 0,60 kr/kg Samlet gir dette en gjennomsnittlig engrospris for 2. halvår på 74,30 kr/kg Som vanlig legges det opp til en prisnedgang ved telledato. I år vil hele prisnedgangen komme som følge av økt omsetningsavgift. Tidligere har engrosprisen vært en del av prisnedgangen ved telledato, men hensikten er å påvirke slaktemengde mer enn salget i disse ukene. Derfor holdes engrospris uendret ved telledato, men økt omsetningsavgift gir... Siste slakteuke på småfe før sommeren Publisert 07.06.2024 Siste slakteuke av småfe før sommeren blir i uke 25, med innmeldingsfrist på telefon Mandag 10/06 kl. 16:00 og på slakteweb/e-post kl. 06:00 11/06. Innmelding på telefon til: 74 08 37 00 e-post: postmottak@norsk-slakt.no Eller på: slakteweb ScanPig ønsker velkommen til fagdag med Hampshire-forum Publisert 27.05.2024 Fagdagen avholdes på Scandic Hell, Sandfærhus 22, 7502 Stjørdal og alle som driver med gris er selvfølgelig velkommen, uansett rase.Link til påmelding: Meld på her! ScanPig AS ønsker velkommen til fagdag med Hampshire-forum fredag 7.juni! Fagdagen arrangeres på Scandic Hell ved Værnes fra kl. 9:30 til 16:30 (registrering og mingling fra kl. 09:30). Det blir innlegg fra ScanPig og KLF, Scan Sverige og avlsselskapet PIC. Det blir også innlegg om fôr og fôring, og prosjektet Dyreprat. I tillegg har vi satt av tid til en erfa-debatt. Her vil det bli korte... Grilstad strukturerer selskapet for fremtiden Publisert 22.05.2024 Jørgen Wiig har meddelt styret i Grilstad Holding AS/Grilstad AS at han etter snart 6 år ønsker å fratre som konsernsjef. Styret har i samarbeid med ledergruppen i konsernet vurdert og besluttet at Grilstad sin organisering skal endres, blant annet for å styrke tilgang til kjøttråvarer og øke konkurransekraften på ferskvareområdet.Deler av konsernet blir derfor skilt ut i en egen enhet og dette omfatter bl.a. Midt-Norge Slakteri AS, avdelinger for skjæring av kjøtt, ferskvareproduksjon i Brumunddal og markedsorganisasjonen Foodservice. Merkevarer og Spekevarer på de 3 produksjonsanleggene Ranheim,... Oppussing av kontorlokaler Publisert 21.05.2024 I sommer pusser vi opp kontorlokalene og garderobene på anlegget i Levanger.I mellomtiden blir vi å finne i 2. etasje over xl-bygg på Skogn, samt at noen av oss er på anlegget på Levanger på enden mot bensinstasjonen. På begge plasser skal vi ha rekvisita som stempelsverte, puter, klubber og tall mv. 1. august er det planlagt innflytting i de nyoppussede lokalene. Vi ser fram til å kunne ta i mot besøk både under oppussingsperioden og etterpå. Vis flere Siste nyhetssaker / Arkiv Prisløype storfe/småfe 2. halvår 2024 Siste slakteuke på småfe før sommeren ScanPig ønsker velkommen til fagdag med Hampshire-forum Fagdagen avholdes på Scandic Hell,... Grilstad strukturerer selskapet for fremtiden Jørgen Wiig har meddelt styret i... Oppussing av kontorlokaler I sommer pusser vi opp kontorlokalene... Slaktestopp for gris uke 29 I år blir det full stopp i... Gris med manglende klubbemerking vil bli kassert Fra og med uke 14 vil Mattilsynet... Fagmøte på Teams før lamming Midt-Norge Slakteri, Animalia,... Innmeldingsfrister i forbindelse med påske I forbindelse med påskehøytiden,... Ny rådgiver på storfe og småfe I forbindelse med at vår eksisterende... Arkiv Produsentnytt Produsentnytt 2015 Produsentnytt 2014 Produsentnytt 2013 Produsentnytt 2012
Prisløype storfe/småfe 2. halvår 2024 Publisert 10.06.2024 Prisløype storfe: Mandag 1. Juli (uke 27): Engrospris ned 0,20 kr/kg Mandag 9. September (uke 37) : Engrospris ned 0,60 kr/kg Samlet gir dette en gjennomsnittlig engrospris for 2. halvår på 74,30 kr/kg Som vanlig legges det opp til en prisnedgang ved telledato. I år vil hele prisnedgangen komme som følge av økt omsetningsavgift. Tidligere har engrosprisen vært en del av prisnedgangen ved telledato, men hensikten er å påvirke slaktemengde mer enn salget i disse ukene. Derfor holdes engrospris uendret ved telledato, men økt omsetningsavgift gir...
Siste slakteuke på småfe før sommeren Publisert 07.06.2024 Siste slakteuke av småfe før sommeren blir i uke 25, med innmeldingsfrist på telefon Mandag 10/06 kl. 16:00 og på slakteweb/e-post kl. 06:00 11/06. Innmelding på telefon til: 74 08 37 00 e-post: postmottak@norsk-slakt.no Eller på: slakteweb
ScanPig ønsker velkommen til fagdag med Hampshire-forum Publisert 27.05.2024 Fagdagen avholdes på Scandic Hell, Sandfærhus 22, 7502 Stjørdal og alle som driver med gris er selvfølgelig velkommen, uansett rase.Link til påmelding: Meld på her! ScanPig AS ønsker velkommen til fagdag med Hampshire-forum fredag 7.juni! Fagdagen arrangeres på Scandic Hell ved Værnes fra kl. 9:30 til 16:30 (registrering og mingling fra kl. 09:30). Det blir innlegg fra ScanPig og KLF, Scan Sverige og avlsselskapet PIC. Det blir også innlegg om fôr og fôring, og prosjektet Dyreprat. I tillegg har vi satt av tid til en erfa-debatt. Her vil det bli korte...
Grilstad strukturerer selskapet for fremtiden Publisert 22.05.2024 Jørgen Wiig har meddelt styret i Grilstad Holding AS/Grilstad AS at han etter snart 6 år ønsker å fratre som konsernsjef. Styret har i samarbeid med ledergruppen i konsernet vurdert og besluttet at Grilstad sin organisering skal endres, blant annet for å styrke tilgang til kjøttråvarer og øke konkurransekraften på ferskvareområdet.Deler av konsernet blir derfor skilt ut i en egen enhet og dette omfatter bl.a. Midt-Norge Slakteri AS, avdelinger for skjæring av kjøtt, ferskvareproduksjon i Brumunddal og markedsorganisasjonen Foodservice. Merkevarer og Spekevarer på de 3 produksjonsanleggene Ranheim,...
Oppussing av kontorlokaler Publisert 21.05.2024 I sommer pusser vi opp kontorlokalene og garderobene på anlegget i Levanger.I mellomtiden blir vi å finne i 2. etasje over xl-bygg på Skogn, samt at noen av oss er på anlegget på Levanger på enden mot bensinstasjonen. På begge plasser skal vi ha rekvisita som stempelsverte, puter, klubber og tall mv. 1. august er det planlagt innflytting i de nyoppussede lokalene. Vi ser fram til å kunne ta i mot besøk både under oppussingsperioden og etterpå.