Grilstad strukturerer selskapet for fremtiden

Publisert
jorgen-terje-og-stale
Jørgen Wiig har meddelt styret i Grilstad Holding AS/Grilstad AS at han etter snart 6 år ønsker å fratre som konsernsjef. Styret har i samarbeid med ledergruppen i konsernet vurdert og besluttet at Grilstad sin organisering skal endres, blant annet for å styrke tilgang til kjøttråvarer og øke konkurransekraften på ferskvareområdet.Deler av konsernet blir derfor skilt ut i en egen enhet og dette omfatter bl.a. Midt-Norge Slakteri AS, avdelinger for skjæring av kjøtt, ferskvareproduksjon i Brumunddal og markedsorganisasjonen Foodservice. Merkevarer og Spekevarer på de 3 produksjonsanleggene Ranheim,...

Oppussing av kontorlokaler

Publisert
oppussing
I sommer pusser vi opp kontorlokalene og garderobene på anlegget i Levanger.I mellomtiden blir vi å finne i 2. etasje over xl-bygg på Skogn, samt at noen av oss er på anlegget på Levanger på enden mot bensinstasjonen. På begge plasser skal vi ha rekvisita som stempelsverte, puter, klubber og tall mv. 1. august er det planlagt innflytting i de nyoppussede lokalene. Vi ser fram til å kunne ta i mot besøk både under oppussingsperioden og etterpå.

Slaktestopp for gris uke 29

Publisert
gris-02
I år blir det full stopp i griseslaktinga uke 29, med bakgrunn i ferieavvikling og nødvendig vedlikehold.Vi ber om at alle som skal levere gris eller purker til slakt rundt uke 29 er ute i god tid og melder på slakt til uke 28 eller 30. Ta kontakt med oss på kontoret hvis du trenger bistand til å ta en vurdering om det blir uka før eller etter som passer best i forhold til tilveksten på din gris.

Gris med manglende klubbemerking vil bli kassert

Publisert
merking-av-gris
Fra og med uke 14 vil Mattilsynet kassere umerket gris 24 timer etter slakting. Det er et krav om at alle dyr som sendes til slakt skal kunne identifiseres og være sporbare.  Målet med merkingen er å sikre at alt kjøtt kan spores på en forskriftsmessig og kvalitetsmessig måte i samsvar med Matkjedeinformasjon (MKI).  Mattilsynet vil nå fremover kassere gris og skrotter som ankommer kjøttkontrollen uten riktig klubbemerking. Det vil i praksis si at det kommer til å bli økt antall kassasjoner av merkeløse griser, om rutiner rundt klubbing...

Fagmøte på Teams før lamming

Publisert
sau-04
Midt-Norge Slakteri, Animalia, Felleskjøpet og Olav Tiller inviterer til møte på Teams før lammingAgenda for møtet; DVP - Med Animalia Fôring i forbindelse med lamming - Med Felleskjøpet Klauvskjæring og klauvhelse - Med Olav Tiller Tidspunkt for møtet er Mandag 18/03 kl 19:00 på Teams. Man trenger ikke appen for å bli med, det er nok med å trykke seg inn på lenke til møtet som er vedlagt under. Lenke til møtet
Siste nyhetssaker / Arkiv
Arkiv
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt