Ny rådgiver på storfe og småfe

I forbindelse med at vår eksisterende rådgiver Kenneth Marius Bruheim har valgt å søke nye utfordringer, blir det et skifte på rådgiversida i Midt-Norge Slakteri AS.

Publisert av Erik Bentzen

OeyvindS-150x150
Vi er veldig takknemlige for den innsatsen Kenneth har lagt ned for oss og våre produsenter i ett og et halvt år, og samtidig glade for å kunne informere om at vår tidligere rådgiver, Øyvind Skjemstad, har takket ja til å komme tilbake og overta stillingen fra 1. mai. Begge rådgiverne vil være aktive fra 1. mai og ut juli, og mobilnummeret vil som før være det samme, 952 29 515.

Med denne overlappingen håper og tror vi at overføring av all nødvendig informasjon kommer til å skje på en god måte, samt at vi skal være godt i stand til å yte best mulig service til våre produsenter.

Kenneth ønsker å takke alle produsenter og ansatte for samarbeidet i tiden som har vært. 'Det har vært mange ulike saker å jobbe i en bransje med stadig nye utfordringer, og jeg har lært mye om både ringorm og andre mer positive ting innenfor mitt ansvarsområde. Jeg setter stor pris på at tidligere rådgiver har takket ja til å komme tilbake, ettersom vi også har samarbeidet en del i tiden som jeg har vært i stillingen'. 

Samtidig som vi ønsker Øyvind velkommen tilbake 1. mai, ønsker vi også Kenneth lykke til med nye utfordringer.

Ta kontakt med daglig leder, Erik Bentzen, på mobil 915 65 991 hvis du har spørsmål i forbindelse med denne endringen.
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt