Terje Wester skal arbeide for MNS

Terje Wester skal fra august jobbe 50 % for Grilstad-konsernet. Terje skal ha hovedfokus på å bistå ledelsen og ansatte i Midt-Norge Slakteri AS (MNS). Terje er også nestleder i styret i MNS.

Publisert av Erik Bentzen

terje-wester
Terje blir nå rådgiver for ledelsen i MNS, og skal jobbe med å styrke samhandlingene med produsentene i regionen og slakteriselskapet. Målet er å styrke volumet til slakteriet og optimalisere driften i tett samarbeid med dagens ansatte. Terje vil også ha fokus på å styrke kommunikasjon mot bonde, generell drift og dyrevelferdsarbeidet. Han vil også bidra til Grilstad innenfor ulike deler av verdikjeden.

-Jeg gleder meg virkelig til å jobbe tettere med den trønderske bonden igjen. I tett samarbeid med ansatte i MNS skal vi sette oss langsiktige og gode mål for volum og driftsopplegg, sier Seniorrådgiver Wester. -Jeg skal jobbe tett med MNS og Grilstad, to svært solide bedrifter med fantastiske merkevarer, noe som er svært viktig for bøndene. Dette blir gøy, uttaler en utflytta Inderøyningen. 

-Som styreleder i MNS er vi svært glade for å få Terje med på laget. Han er sannsynlig en av, eller den, som har mest erfaring og kompetanse rundt slakteridrift. En bedre medspiller kunne vi ikke fått, sier styreleder Ståle Gausen. Daglig leder, Erik Bentzen, støtter dette og er svært fornøyd med sin nye medspiller.

Terje ble ansatt i Gudbrandsdal Slakteri AS i januar 2022, og fortsetter samtidig i denne jobben med mål om at det nye slakteriet på Otta kan realiseres av Jæder og andre samarbeidspartnere. Terje jobbet før det 35 år i Fatland-konsernet, og var konsernsjef fra 2008 til 2021. Starten i kjøttbransjen hadde han på Inderøy Slakteri AS, der han var produksjonssjef før han startet i Fatland i 1987.
logo Norsk slakt
Midt-Norge Slakteri AS
Kirkegata 70, 7600 LEVANGER
Telefon: 74 08 37 00
E-post: postmottak@norsk-slakt.no
Org.nummer: 968 932 683
nødslakt